Skive d. 06.01.2017

Tre heste har vi til start på årets første løbsdag i Skive

3. løb nr. 2 Del Photo-René Kjær: Har været rigtig godt gående på det sidste, men dummede sig senest med en umotiveret galop. Vi har ikke fundet nogen fejl og han virker helt OK i træningen. Han har her perfekt spor og bliver givet kørt offensivt over de kun 1600m. Vinderchance.

3. løb nr. 7 Asger Mølgård-Jeppe Juel: Præsterer, trods kedelige startspor, gode løb for tiden og tager stort set altid en top3-placering. Her har han endnu engang fået et møgspor og han er meget afhængig af løbsafviklingen. Har dog så fin form, at han forhåbentligt dukker op i afgørelsen. Pladschance.

8. løb nr. 2 Brilliant Star-Jeppe Juel: Kom tilbage til løbene senest efter lidt løbspause, men dummede sig desværre med en galop. Her er hun tippet vinder i programmet og det er måske lidt hårdt, men, i et lille felt, skal hun dog alligevel være i top3. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet