Klosterskogen d. 07.01.2017

Flere fine chancer har vi med til Norge

2. løb nr. 9 El Salvador-Lars Anvar Kolle: Er godt gående for tiden, men har i de sidste par starter været ude i hårde åbninger, hvilket har kostet kræfter til opløbet. Havde, qua hans starthjrtighed, foretrukket første række bag bilen, men når nu han har fået anden række, så er spor 9 det mest optimale. Flere af de formodede værste konkurrenter har også fået kedelige spor, så hvis det hele løsner sig, så løber han med en lille vinderchance.

4. løb nr. 2 Bale M B-Åsbjørn Tengsareid: Har været uheldig længe og er betydelig bedre end resultaterne i programmet. Holder fin form og har her fået et perfekt spor, så lever han op til vores forventninger dukker han op i top3. Pladschance.

8. løb nr. 1 Aros Line-Eirik Høitomt: Er rigtig godt gående for tiden. Vandt meget let i forrige start og senest var han godkendt 2. efter et hårdt løbsoplæg. Har her fået spor 1, men om han er hurtig nok til at snuppe spidsen er svært at vurdere. Møder flere heste med rigtig fin form, men vi forventer alligevel en fremskudt placering. Vinderchance.

Klik her for baneprogrammet