Skive d. 24.12.2017

Brixton

4. løb nr. 4 Aros Line – Birger Jørgensen: Har været godt gående efter sin lille løbspause og var senest imponerende ved let sejr. Har haft spids de sidste par gange, men det bliver nok ikke aktuelt her. Går dog mindst ligeså godt med rygløb og burde være med fremme. Lille vinderchance.

5. løb nr. 3 Chief One -Jeppe Juel: Drillede os en del med galopper, men blev kastereret og gik godt senest. Har fint spor og er ganske hurtig fra start og vil være med fremme undervejs. Er en af flere der kan vinde løbet. Lille vinderchance.

7. løb nr. 8 Chap A P – Birger Jørgensen: Har vist fin flair for jobbet og vandt ganske let trods hårdt løb. Har her fået et træls spor, men er ganske hårdfør, så det betyder knap så meget. Møder dog skærpet konkurrence, men burde være med til at gøre op om sejren.  Lille vinderchance.

8. løb nr. 11 Ultra Modern Hanke – Birger Jørgensen: Har været godt gående hele sommeren, men mistede gnisten på det sidste Kommer nu tilbage efter en lille løbspause og virker fin i træningen. Er lynhurtig fra start, så sporet i anden række trækker meget ned. Møder tilmed gode heste, så går han et fornuftigt løb og måske snupper en præmie, så er vi tilfredse. Præmiechance.

9. løb nr. 7 Brixton – Mads Hviid Nielsen: Har ikke fungeret optimalt på det sidste, men viste senest stor fremgang og blev først slået i sidste skridt. Har ikke været for heldig med sporet og er vel tvunget til at køre lidt med fra start, for at få en god position. Møder jævnt gode heste og løbsafviklingen afgør hvor langt fremme han ender. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet