Aalborg d. 03.02.2018

Asger Mølgård

1. løb nr. 4 Ultra Modern Hanke – Michelle Mønster: Havde en rigtig god periode i sommers med lutter topplaceringer, men her på det seneste har resultaterne manglet. Startede forrige gang i monté, men var han desværre syg på dagen og det har taget lidt tid at komme over. Senest havde han bagspor og fik vel heller ikke det heldigste løb, men hesten er i fin form og kan vel dukke op i top3 i dette lille felt. Pladschance.

5. løb nr. 7 Brixton – Birger Jørgensen: Har ikke resultatmæssigt været lige så fantastisk på det sidste, som han før har været, men han træner rigtig fint og senest var han godkendt i en hurtig afslutning.  Her er distancen bedre, men sporet er så til gengæld dårligt. Kommer der tempo på løbet og får han det rette rygløb, så er det ikke umuligt at han dukker op i top3. Pladschance.

6. løb nr. 2 Asger Mølgård – Jeppe Juel: Kom tilbage til løbene senest og gik godkendt. Her på sprint, har han fået et godt spor og skal forsøges mod spidsen. Møder et par gode heste, men han har får overrasket og dummer de sig lidt, så er vi klar. Pladschance.

6. løb nr. 10 Chief One – René Kjær: Har gået to gode løb siden kasteration og har frem for alt løbet fejlfrit. Vi regner med, at han skal være med hvor det er sjovt til sommer, så derfor fortsætter vi med at starte ham lidt, da han ikke helt er hærdet nok i forhold til de øvrige i årgangen. Flasker det sig fra dette lidt kedelige spor, så dukker han op i top3. Pladschance.

8. løb nr. 5 Bale M B – Kasper K. Andersen: Senest blev løbet lidt taktisk og han fik en galop på i opløbssvinget i en hurtig afslutning. Er mere stærk end speedy, hvilket han kan få brug for her på den aktuelle distance. Kan være lidt besværlig, men han holder fin form og går han bare fejlfrit, så tager han en god præmie her. Lille pladschance.

8. løb nr. 7 Pantin – René Kjær: Er en ret så fin hest, der træner godt, men som har galopperet de sidste to gange. Sidste gang blev det hele forkert for ham, da vi manglede kusken og måtte lave kuskeskift kort før start. Er god på distancen og kan være lige efter Slide So Easy, hvis han går op til det han kan. Pladschance.

9. løb nr. 1 Ellys Dream – Birger Jørgensen: Kan vi ikke rigtig få til at yde maksimalt, men vi har ændret træningen lidt, for at se om det kan tænde ham. Har godt spor og er hurtig fra start, men vi kan vel ikke rigtig tro helhjertet på ham, før vi ser forbedringer. Snupper nok en af de mindre præmier. Præmiechance.

Klik her for baneprogrammet