Skive d. 24.02.2018

Asger Mølgård

1. løb nr. 8 Ellys Dream – Birger Jørgensen: Har vi store problemer med og vi kan ikke rigtig få ham til at fungere ordenligt. Vi prøver med lidt udstyrsændringer op til denne start, men det har vi prøvet før uden held. Viser han ikke lidt fremgang, så er det nok sidste start i vores regi. Går han fornuftigt, så er vi tilfredse.

4. løb nr. 7 Coco Cabana – Birger Jørgensen: Vandt et par løb sidste forår, men derefter har hun drillet os meget. Vi har ordnet et par småting hist og her i vinterpausen og hun træner ganske fint. Har kapacitet til at være med fremme her, men mangler måske en udblæsning og så skal vi lige se hende fejlfrit. Outsider.

6. løb nr. 9 Knight Rider – Birger Jørgensen: Er en hest der har passet sin træning fint i den tid han har været hos os. Har ikke startet længe og kan muligvis mangle et løb i kroppen. Har fået et dårlig spor, men virker ganske stabil og fornuftig. Kan, til tider, godt agere en smule hidsig, men løser det sig fra dette spor, så løber han med frem. Lille vinderchance.

7. løb nr. 5 Bale M B – Kasper K Andersen: Gik rigtig fint senest i Aalborg og viste at formen er helt OK. Er hårdt inde pengemæssigt, men det er jo den klasse han tilhører og han har før mødt hård modstand. Er ikke specielt hurtig fra start, så det bliver givet et rygløb undervejs og så må vi se hvad der er gemt til sidst. Pladschance.

8. løb nr. 9 Asger Mølgård – René Kjær: Er stabil og godt gående, og er ved at være tilbage i form efter en lille løbspause. Kan ikke udnytte sin starthurtighed fra dette spor, men kan omvendt få et fint rygløb. I disse Liga-løb er der hård modstand og det er ikke anderledes her, men muligheden for den sidste trioplacering er bestemt til stede. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet