Skive d. 09.03.2018

Ultra Modern Hanke

2. løb nr. 6 Knight Rider – Birger Jørgensen: Debuterede for os senest og vandt en let sejr efter tidlig føring. Kan være lidt hidsig inden løbet, men virkede ganske fornuftig, da først starten gik. Skal være med fremme. Vinderchance.

4. løb nr. 10 Asger Mølgård – René Kjær: Går ganske fornuftige løb for tiden og snupper ofte en præmie. Er qua sin præmiesum havnet i anden række, men får han et rygløb, så tager han mange ned til slut. Pladschance.

6. løb nr. 1 Chap A P – Birger Jørgensen: Er en fin hest, der oftest går gode løb. Senest tog han spids i hårdt tempo, men tabte pusten lidt de sidste 200m. Det viste sig efterfølgende, at han havde halsproblemer, hvilket han selvfølgelig er behandlet for. Møder igen konkurrenter der har tjent betydeligt mere end ham selv, men han løb 15,5 senest og det burde række til en fremskudt placering her. Pladschance.

7. løb nr. 3 Ultra Modern Hanke – Birger Jørgensen: Gør det ganske fint for tiden og er normalt i top3. Bliver givet kørt efter et rygløb som han fordrer og lykkedes det, så bliver det svært at undgå en top3-placering igen. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet