Århus d. 11.03.2018

Abild Grand

2. løb nr. 2 Abild Grand – René Kjær: Viser stadig fin form og er altid at finde i top3. Senest kunne han ikke slå Dino Silvåkra, selvom han dog kom tæt på denne til sidst. Tager nok ryggen på favoritten og så må vi se om han løser opgaven denne gang. Er blandt de tre. Pladschance.

5. løb nr. 4 Coktail Mack – René Kjær: Har siden prøveløbet bare forsat sin træning og har gået tiltalende i et rutineløb. Spor 4 er selvfølgelig ikke optimalt, men han virker ganske stabil og fornuftig i træningen, så mon ikke det går. Er svær at vurdere mod disse konkurrenter, men han kan vel en 1.20-tid, så må vi se hvor langt det rækker. Pladschance.

9. løb nr. 4 Ellys Dream – Birger Jørgensen: Har vi bøvlet en del med, men viste senest fremgang. Er noget hårdere inde pengemæssigt, så vi er tilfredse hvis han fortsætter fremgangen, går fejlfrit og snupper en præmie. Præmiechance.

Klik her for baneprogrammet