Aalborg d. 25.03.2018

Pantin
Pantin

1. løb nr. 11 Asger Mølgård – Jeppe Juel: Er ganske godt gående for tiden og var senest centimeter fra sejren trods et løb i dødens. Har endnu engang fået et kedeligt spor og møder denne gang hårdere modstand end normalt, så det ser lidt svært ud. Kommer han nogenlunde til, så er chancen for den sidste trioplacering til stede. I første omgang er han dog kun en præmiechance.

8. løb nr. 5 Bale M B – Kasper K Andersen: Gør det meget fint, selvom sejrene ikke kommer i stimer. Var, senest han var ude på lang distance, meget positivt bag Slide So Easy. Snupper givet endnu en top3-placering her. Pladschance.

8. løb nr. 7 Pantin – René Kjær: Driller os meget for tiden med dumme galopper og resultatrækken er helt misvisende i forhold til hestens kapacitet. Træner dog fint og er normalt god på distancen, så vi bliver ikke overraskede, hvis han dukker op helt på stregen. Outsider.

Klik her for baneprogrammet