Skive d. 29.03.2018

Abild Grand

2. løb nr. 3 Coktail Mack – René Kjær: Er en lille fin hest, der viste gode takter i debuten, hvor han speedede frem til sejr i opløbet. Her møder han klart bedre heste end senest og det kan blive svært at vinde. Kan 1.19 og så må vi se hvor langt det rækker. Pladschance.

3. løb nr. 3 Ellys Dream – Birger Jørgensen: Forbedrer sig hele tiden og tog senest en fin 2.plads. Her er det andre forudsætninger med tillæg, men fortsætter han fremgangen, så snupper han også en præmie her. Lille pladschance.

5. løb nr. 1 Trophy Spring – René Kjær: Virkede lidt tung i r…. senest og blev tilmed generet lidt i sidste sving. Er sikkert gået frem med det løb i kroppen og burde i dette lille felt løbe i top3. Pladschance.

6. løb nr. 3 Abild Grand – René Kjær: Fik senest en fortjent sejr efter flere fine placeringer. Er hurtig fra start, men søger ofte et rygløb. Løber sjældent ud af top3 og det burde han heller ikke gøre her. God pladschance.

Klik her for baneprogrammet