Odense d. 31.03.2018

Aros Line

3. løb nr. 6 Dubai – Birger Jørgensen: Er en fin hest, der nu kommer i sæsondebuten. Blev matchet mod nogen af de bedre i fjor, men gik faktisk godkendt i alle starterne. Er ikke på favoritdistancen her og vi kan frygte lidt, at han muligvis kan mangle en udblæsning, hvis de nu løber 1.15-1.16. Har dog mulighed for at løbe i top3. Pladschance.

6. løb nr. 4 Aros Line – Birger Jørgensen: Er fantastisk gående og vandt senest let efter en fin afslutning. Er hurtig fra start, men går også godt med rygløb, så uanset løbsoplægget i et lille felt, så skal han være med helt fremme her. Vinderchance.

7. løb nr. 7 Donna Donna – Kasper K Andersen: Er stabil og godt gående, selvom hun dog galopperede senest. Virker fin i træningen og skal, selvom hun møder gode heste, være i top3. Pladschance.

8. løb nr. 5 Coco Cabana – Birger Jørgensen: Gik godt i sæsondebuten, mens hun senest var hæmmet lidt af et møgspor og kom ikke rigtigt ind i kampen. Holder høj kapacitet for klassen og kommer hun nogenlunde til i løbet, så er hun med til at afgøre løbet. Lille vinderchance.

Klik her for baneprogrammet