Billund d. 06.04.2018

Knight Rider

2. løb nr. 6 Coco Cabana – Birger Jørgensen: Havde ellers stabiliseret sig meget i forhold til i fjor, men skulle senest korrigeres og det tåler hun ikke helt endnu, så deraf kom galoppen. Gik ellers fremragende og fortjener snart en sejr. Har god kapacitet for klassen og hun skal, selvom hun er langt ude på vingen, være med til at afgøre løbet. Vinderchance.

5. løb nr. 1 Knight Rider – Birger Jørgensen: Har været fantastisk godt gående siden ankomsten til vores stald. Kan være lidt speciel inden løbet, men det ser ud til, at han også bliver mere og mere fornuftig på dette punkt også. Er hurtig fra start og bliver sporet ikke en fælde, så sidder han givet tidligt i spids. Skal, også selvom modstanden er lidt hårdere denne gang, være en god chance. Vinderchance.

Klik her for baneprogrammet