Skive d. 09.04.2018

Something Fishy

1. løb nr. 1 Abild Grand – René Kjær: Er altid i top3 og har også fået et par velfortjente sejre på det seneste. Er hurtig fra start og slipper vel til en af de bedre. Møder skærpet modstand, men holder topform og er med fremme igen. Vinderchance.

2. Gigolo – Birger Jørgensen: Er vist sig som en fin hest, der har gået fint i alle sine starter for os. Er hurtig fra start, så det ligner spids fra dette fine spor. Virker til at blive bedre og bedre, og skal være en fin chance. Vinderchance.

3. løb nr. 1 Something Fishy – René Kjær: Er rigtig godt gående for tiden og fulgte senest Bandit Brick helt til mål. Er rimelig hurtig fra start, men der er et par startraketter med, så sporet kan muligvis blive en fælde. Kommer han til, så skal han være med helt fremme. Vinderchance.

4. løb nr. 2 Ellys Dream – Birger Jørgensen: Hænger mest med og byder sig ikke rigtigt til. Er ikke for godt inde pengemæssigt og skal til inderbanen og smyges med. Snupper han en præmie er vi tilfredse. Præmiechance.

5. løb nr. 3 Maltese Falcon – Birger Jørgensen: Virker ganske fornuftig og stabil. Har været ude i diverse fremvisnings- og rutineløb og løb senest en 1.20-tid. Kan lidt bedre end 1.20, men hvor langt det rækker er svært at vurdere. Mon ikke hun løber i top3? Pladschance.

6. løb nr. 1 Coktail Mack – René Kjær: Er en fin lille hest, der har gjort det udmærket i begge sine starter. Fik kørt for langsomt senest og kunne simpelthen ikke løbe stærkere i en hurtig afslutning. Er hurtig fra start og fra dette fine spor, bestemmer kusken selv taktikken. Møder flere gode heste, men han burde løbe i top3. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet