Bjerke d. 11.04.2018

Bale M B

5. løb nr. 6 Handsome Hank – Eirik Høitomt: Er en god hest, der var med i flere af årgangsløbene i fjor, uden dog at komme helt til tops. Efter en god omgang vintertræning skal han nu ud at vise, at han også i år forhåbentlig skal med i de lidt ‘sjovere’ løb. Har gået et rutineløb for nyligt på en 1.17-tid, men kan muligvis mangle en udblæsning for at være helt på top. Skal lige ses an, men kan godt dukke op i top3. Pladschance.

7. løb nr. 1 Bale M B – Eirik Høitomt: Har efterhånden fundet formen igen og fik senest en velfortjent sejr. Er rigtig skrap på de lidt længere distancer og de 2600m i dag er perfekt. Er svær at vurdere blandt disse konkurrenter, men mon ikke han, hvis det løser sig fra spor 1, også kan være i top3. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet