Skive d. 06.07.2018

Something Fishy

1. løb nr. 8 Dark Gogo – Birger Jørgensen: Gik vel OK senest i debuten. Det var lidt op af bakke med spor 4 i volten og problemer i svingene. Har her fået et kedeligt spor og da han samtidig møder et par debutanter der meldes op til at kunne 1.18, så ser det ikke nemt ud. Kan vel lidt bedre end 1.20, så må vi se hvor langt det rækker. Præmiechance.

2. løb nr. 1 Ellys Dream – Birger Jørgensen: Er for en gang skyld godt inde pengemæssigt og har tilmed fået et fint spor. Gik 1.16 i april, men har ikke vist noget siden og han skal forbedre sig noget, for at være med mod de gode heste der kommer fra tillæg. Fejlfri kan han godt snuppe den sidste trioplacering. Lille pladschance.

3. løb nr. 5 Something Fishy – René Kjær: Var helt under isen senest, men det viste sig, at han havde fået nyreslag. Er frisk igen, træner fint og går normalt rigtig gode løb i DK. Møder vel ikke heste, som han ikke kan matche, og får han det løb han fordrer, så skal han være med helt fremme. Vinderchance.

Klik her for baneprogrammet