Skive d. 09.09.2018

Bale M B

2. løb nr. 8 Dominique A P – Birger Jørgensen: Er en rigtig fin hest, der har stor kapacitet. Senest vandt hun let, trods dødens det meste af vejen. Har fået et yderligt spor på sprint, men kommer hun fejlfrit rundt, så er hun med på stregen. Vinderchance.

5. løb nr. 4 Donna Donna -René Kjær: Har faktisk været godt gående igennem længere tid, men uheld og problemer med højrevejen rundt har gjort resultatrækken lidt misvisende. Fik en fortjent sejr senest, hvor hun viste stor styrke på en ‘umuligt’ bane. Styrken for hun også brug for her på lang distance og burde løbe i top3. Pladschance.

5. løb nr. 8 Bale M B – Birger Jørgensen: Kan være lidt besværlig, men snupper ofte en præmie. Har vist, at distancen ikke er noget problem og undgår han galop, så har han før overrasket under disse omstændigheder. Pladschance.

8. løb nr. 9 Caroline Lund – Birger Jørgensen: Er en hest, vi har haft et par måneder og hun har trænet rigtig godt. Skal her ud fra tillæg med dårligt spor i volten, så det nedsætter forhåbningerne lidt. Er lidt svær at vurdere og skal bedømmes på tidligere meritter. Outsider.

Klik her for baneprogrammet