Aalborg d. 16.09.2018

Chief One

1. løb nr. 6 Dark Gogo – Birger Jørgensen: Har været ganske fint gående i de seneste starter, selvom han ikke er kommet helt tops endnu. Stabil og fornuftig, men er havnet en smule langt ude på vingen. Går ikke bare ud og vinder, men er en ud af flere der kan vinde. Lille vinderchance.

3. løb nr. 6 Key Largo – Birger Jørgensen: Efter en rigtig fin sejr i Billund, fik han ikke det heldigste løb senest. Fra spor 6 kan løbsoplægget også blive lidt problematisk, men kommer han nogenlunde til, så er den sidste trioplacering indenfor rækkevidde. Lille pladschance.

6. løb nr. 5 Gigolo – Birger Jørgensen: Har efter nogle sejre i træk, ikke helt været lige så skarp i de seneste starter. Senest var han ude på lang distance, hvilket ikke var til hans fordel. Her er han på en bedre distance, men om han kommer ordentligt til fra spor 5 kan være tvivlsomt… Møder rigtig fine sprintere, men kan vel alligevel dukke op i top3. Pladschance.

7. løb nr. 4 Chief One – René Kjær: Var ikke frisk i derbyet og tabte helt pusten. Havde ellers i starterne op til løbet vist, at han kan begå sig blandt de bedste. Fint spor og hurtig fra start, men møder jo toppen af årgangen og det ser umiddelbart vanskeligt ud. Tager forhåbentligt en af de sekundære præmier. Lille pladschance.

11. løb nr. 14 Brixton – Michelle Mønster: Har det svært for tiden og viser slet ikke fordums styrke. Har 60m tillæg, men det vidste vi, da vi meldte, men at der ikke er nogen heste fra volten med 40m tillæg, kan godt give problemer. Tilfreds med en præmie.

Klik her for baneprogrammet