Lunden d.23.09.2018

Dominique A P

1. løb nr. 3 Indi Di Quattro -René Kjær: Er en hest, vi har haft i stalden et par måneder. Træner fint og virker ganske fornuftig. Vi har ikke testet ham rigtigt, men han er godkendt på en 1.18-tid, så farten har han. I dette lille felt burde han være med fremme. Lille vinderchance.

3. løb nr. 8 Dark Gogo – Birger Jørgensen: Har faktisk været fint gående i alle sine starter og viser hele tiden fremgang. Her møder han dog mere hærdede heste og har tilmed fået et møgspor, så det ser meget svært ud. Glad for en præmie

5. løb nr. 8 Dominique A P – Birger Jørgensen: Driller os med umotiverede galopper, men har ellers god kapacitet og har før vist, at hun kan begå sig blandt de bedre i årgangen. Er også hæmmet af et dårligt spor og er afhængig af konkurrenterne. Tager vel en af de sekundære placeringer. Lille pladschance.

Klik her for baneprogrammet