Skive d. 24.09.2018

Bale M B

1. løb nr. 4 Caroline Lund – Birger Jørgensen: Startede for første gang for os senest og gik vel OK uden at imponere. Møder ret så fin modstand her, men er hun gået lidt frem, så kan hun snuppe den sidste trioplacering fra dette fine spor. Lille pladschance.

4. løb nr. 1 Bale M B – Kasper K Andersen: Ville nok have foretrukket, at distancen havde været lidt længere, men har fået et godt spor, så han kan få et fint rygløb. Går normalt godt for kusken og kan snige sig med til en lille pladschance.

5. løb nr. 3 L V What A Hunk – René Kjær: Har været godt gående i både rutine- og prøveløb, og har frem for alt, vist sig fornuftig og stabil. Kan vel 1.19, men hvor langt det rækker, er umuligt at sige i disse begynderløb. Lille vinderchance.

6. løb nr. 1 Ellys Dream – René Kjær: Hænger mest med og snupper af og til en præmie. Har godt spor, men møder gode heste fra flere forskellige volter. Skal have et rygløb og så kan han forhåbentligt tage en af de sekundære præmier. Lille pladschance.

7. løb nr. 3 Maltese Falcon – Birger Jørgensen: Har ikke helt levet op til forventningerne, men hun er lidt undskyldt, da hun har været ramt af virus sommeren over. Træner rigtig godt og har gået et fint rutineløb. Er ikke så meget for at få skidt i hovedet, men går hun fejlfrit, så indeholder hun fart og styrke nok. Skal ses an. Outsider.

Klik her for baneprogrammet