Billund d. 28.09.2018

Something Fishy

4. løb nr. 1 Coco Cabana – René Kjær: Kom tilbage til løbene senest efter en lille løbspause, men var ikke for fin og er siden blevet behandlet. Har fået et godt spor og tåler at gå et godt tempo på den korte distance. Skal lige vise, at hun er tilbage, men er hun det, så er hun med helt fremme. Outsider.

5. løb nr. 1 Gigolo – Birger Jørgensen: Har efter sejr på sejr, haft det betydeligt sværere på det sidste. Har ikke helt budt sig til, men har også været lidt uheldig med løbsafviklingen et par gange. Godt spor denne gang og forsøges nok i spids. Er meldt lidt op, men går han op til træningen, så er han med til at afgøre løbet. Vinderchance.

7. løb nr. 11 Something Fishy – Dennis Kristiansen: Har været rigtig godt gående længe og var også klart godkendt senest mod gode konkurrenter og med lidt utur undervejs. Er stort set uafhængig af løbsafviklingen og det er svært at være pessimist. Vinderchance.

8. løb nr. 2 Vertigo Lux – Birger Jørgensen: Gik rigtig godt i sin første start for os, mens han senest galopperede på vej mod spidsen. Er ganske starthurtig og har fordel af autostart. Løber stadig urutineret, men lader han galopskoene blive i stalden, så har han ligeså stor chance for at vinde, som de andre. Outsider.

Klik her for baneprogrammet