Lunden d. 07.10.2018

Trophy Spring

1. løb nr. 8 Abild Grand – Michelle Mønster: Er stadig fantastisk gående og blev kun slået senest, af en fin montéhest. Er rigtig skrap i disciplinen, men har tillæg denne gang, så forudsætningerne er noget anderledes i forhold til de andre montéstarter. Er ofte at finde i top3 og det er han nok også her. Pladschance.

2. løb nr. 4 Donna Donna – René Kjær: Har tidligere galopperet flere gode placeringer væk i opløbssvinget og senest var det galt igen. Viser ellers god form og styrke for tiden og får ikke problemer med distancen. Feltet er ikke afskrækkende og kommer hun fejlfrit rundt, så kan hun sagtens snuppe den sidste trioplacering. Lille pladschance.

3. løb nr. 5 Dickson Shadow – Jeppe Juel: Startede karrieren rigtig godt med et par sejre, men har siden været ramt af sygdom. Har trænet fint længe, men fik op mod prøven halsproblemer og måtte stå over. Er frisk igen, men mangler måske et løb i kroppen. Bliver dog ikke overrasket, hvis han dukker op helt fremme, hvor det afgøres. Outsider.

3. løb nr. 7 Dark Gogo – Birger Jørgensen: Går godt i klassen og har taget flere fine placeringer. Senest, i prøven, var dog han hårdt inde, med dårligt spor og denne gang er det ikke blevet bedre. Flere af modstanderne kan en 1.14-tid og det kan måske blive for meget. Bliver givet kørt afventende og så snupper han forhåbentligt en af de mindre præmier. Præmiechance.

5. løb nr. 4 Dominique A P – Birger Jørgensen: Er en rigtig fin hoppe, der senest viste rigtig fin styrke og fart. Har vist, at hun hører til i årgangstoppen, men hun laver af og til nogle uforklarlige galopper. Kom med udstyrsændringer senest, som faldt heldigt ud og hun kommer med samme udstyr denne gang. I en meget åbent finale, hvor flere givet tror på chancen, kan hun ligeså godt som nogen af de øvrige snuppe sejren. Lille vinderchance/pladschance.

6. løb nr. 2 Trophy Spring – René Kjær: Har været rigtig godt gående længe og har taget fine placeringer fra dårlige spor. Her kan vi bestemt ikke klage over sporet og da han er behandlet siden sidste start, så er det forhåbentligt en hest i endnu bedre skik end vanligt, vi får at se. Hård konkurrence, men mon ikke han løber med helt frem. Lille vinderchance.

11. løb nr. 7 Chap A P – Birger Jørgensen: Har været lidt nede i en bølgedal resultatmæssigt, men viste senest i Derbyweekenden lidt fremgang. Bliver ofte fyret til spids qua hans starthurtighed, men har før gået ganske glimrende med rygløb. Dobbelt tillæg er ikke nemt, men er løbsscenariet i vores favør, så løber han alligevel i top3. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet