Aalborg d. 08.10.2018

Guy Pomponne

1. løb nr. 2 Guy Pomponne – Birger Jørgensen: Er godt gående og blev senest slået på de sidste meter efter et løb i dødens. Er hurtig fra start, så sporet er fint. Matcher disse heste og skal være med til at afgøre løbet. Vinderchance.

3. løb nr. 9 L V What A Hunk – René Kjær: Debuterede senest med en fin 2.plads, på en 1.19-tid. Er helt sikkert gået frem med løbet i kroppen og er formentlig bedre her. Forudsætningerne er dog helt anderledes med autostart og bagspor frem for senest, hvor han tog spids i snorestart. Virker dog fornuftig og vil gå et godt løb, men som altid i disse begynderløb er det vanskeligt at vurdere konkurrenterne. Pladschance.

5. løb nr. 2 Chief One – René Kjær: Har ikke været helt OK i de sidste to starter. I Derbyet havde han halsproblemer, mens han senest ikke var for fin i svingene. Vi prøver med lidt ustyrsændringer for at afhjælpe problemerne, og falder det heldigt ud, så er han med fremme fra dette fine spor. Kan åbne, men det kan blive for hårdt at snuppe spidsen. Skal helt sikkert rekordforbedre, men det er han også klar til. Outsider.

Klik her for baneprogrammet