Skive d. 14.10.2018

Aros Line

2. løb nr. 2 Caroline Lund – Birger Jørgensen: Er en hest, der har gjort to starter for os og hun har forbedret sig fra start til start. Har fået et fint spor og da, de på papiret, værste konkurrenter har fået dårlige spor, så burde hun være med fremme. Forhåbentligt i sejrsstriden. Lille vinderchance.

5. løb nr. 11 Aros Line – Kasper Foget: Er en rigtig fin hest, der desværre bøvler med allergi om sommeren. Er kommet tilbage til løbene med gode resultater. Har 40m tillæg, men med kun en hest fra 20m tillæg, så får tillægshestene hurtigt fat i fronthestene. Har en god speed og burde være med fremme. Vinderchance.

6. løb nr. 9 Gigolo – René Kjær: Har  været lidt svingende resultatmæssigt, men senest var han fin på en 2.plads. Er hurtig fra start, så havde haft fordel af første række, men omvendt kan han få et fint rygløb fra denne startplads. Er meldt lidt op, men stemmer positionerne undervejs, så kan han godt løbe i top3. Pladschance.

10. løb nr. 9 Maltese Fallon – Birger Jørgensen: Er en hest der ikke helt har indfriet de forhåbninger vi har haft til hende. Ihvertfald ikke indtil senest, hvor hun gik godt på en 2.plads. Er ikke speciel glad for at få skidt i hovedet, så sporet i anden række er interessant… Er givet gået lidt frem med løbet senest i kroppen og klarer hun sporet, så er hun såmænd ikke ringere end de andre. Outsider.

Klik her for baneprogrammet