Bjerke d. 17.11.2018

Something Fishy

1. løb nr. 8 Donna Donna – Eirik Høitomt: Har været OK gående og virker i fin form. Stærk type, der normalt snupper en præmie. Modstanden her er vel ikke skræmmende, men der skal held til fra denne udgangsposition. Pladschance.

4. løb nr. 8 Knight Rider – Eirik Høitomt: Viste senest lidt fremgang efter en lille downperiode. Har dog også fået et møgspor og det ser umiddelbart vanskeligt ud. Møder rigtig hård modstand, men tager forhåbentligt en af de mindre præmier. Præmiechance.

8. løb nr. 5 Something Fishy – Eirik Høitomt: Holder stadig imponerende form og det negative resultat senest, skyldes kun at hesten sad fuldstændigt fast. Møder flere gode heste, der tilmed har fået bedre spor og der skal held til at vinde, men en top3-placering er en mulighed. Pladschance.

11. løb nr. 9 Trophy Spring – Eirik Høitomt: Gør altid sit bedste og er ofte at finde med helt fremme. Har været slettet fra en tiltænkt start, men træner nu rigtig fint igen. Møder 3-4 gode heste og sporet er ikke det bedste, men han snupper vel en af de mindre præmier. Lille pladschance.

Klik her for baneprogrammet