Skive d. 19.11.2018

Captain Cook

1. løb nr. 2 Captain Cook – René Kjær: Har gjort to starter for os og har galopperet begge gange. Viste ellers  fin form og fart senest, men dummede sig som sagt. Er hurtig fra start og har fået godt spor, og går han fejlfrit, så er han med fremme. Vi skal dog lige se et fejlfrit løb, før vi kan tro på ham. Outsider.

7. løb nr. 2 L V What A Hunk – René Kjær: Har gået gode løb hver gang han har startet. Senest var han dog lidt svag, hvilket skyldes problemer med halsen. Træner rigtig godt, men er hårdt inde pengemæssigt. Alligevel tror vi dog på en fremskudt placering, fra dette fine spor. Pladschance.

7. løb nr. 8 Caroline Lund – Kasper K Andersen: Gør det ganske fint for tiden, selvom hun endnu ikke har vundet. Er godt inde pengemæssigt, men så er sporet til gengæld kedeligt. Burde være med fremme og kæmpe om sejren. Vinderchance.

Klik her for baneprogrammet