Århus d. 23.11.2018

Key Largo

2. løb nr. 2 Maltese Falcon – René Kjær: Forbedrer sig fra start til start og fik senest fortjent sejren. Konkurrencen er bedre her, men kommer hun til spids og kan styre derfra, så burde hun være med i slutstriden. Pladschance.

6. løb nr. 8 Gigolo – René Kjær: Gik absolut intet senest, men han har det også bedst, hvis han sidder med fremme undervejs. Derfor er sporet her heller ikke for spændende og han møder tilmed gode konkurrenter. Det ser lidt vanskeligt ud. Kan kusken holde ham lidt til ilden, så snupper han nok en af de mindre præmier. Præmiechance.

7. løb nr. 6 Key Largo – René Kjær: Går absolut ikke fra dødens, men alligevel endte han der senest… Har fordel af Århusbanen og kan måske komme til spids, hvilket vil være en stor fordel. Er bedre end resultatrækken, men han skal lige vise forbedrede takter, før vi for alvor kan tro på ham. Outsider.

Klik her for baneprogrammet