Jägersro d. 04.12.2018

Guy Pomponne

4. løb nr. 11 Guy Pomponne – Birger Jørgensen: Er en lidt ilter herre, der ikke har ageret alt for nem i sine første starter for os. Har bøvlet lidt med at få luft og er blevet opereret for dette. Har fået et dårligt spor i anden række bag ved vingen og det er bestemt ikke nogen fordel for ham. Skal nok løbe en 1.12-tid for at være med fremme, og det er uvist, om han indeholder den fart. Outsider.

7. løb nr. 1 Dark Gogo – Birger Jørgensen: Har været matchet mod sine årgangsfæller og har egentligt gået OK uden at imponere. Skal her ud på 2640m og det er uvist hvordan han takler den distance. Sporet er ganske fint, idet han godt kan åbne, hvis det hele stemmer op mod bilen. Det er svært at vurdere konkurrenterne, men mon ikke han kan løbe i top3 med lidt held undervejs. Pladschance.

Klik her for baneprogrammet