Billund d. 07.12.2018

Knight Rider

4. løb nr. 9 Coco Cabana – Morten Juul: Driller os en del med umotiverede galopper. Senest gik hun endelig fejlfrit, men havde intet sparet til slut. Vi skal have fundet ud af, hvad der trykker hende, og derfor prøves hun også med ny kusk… Slår selvfølgelig ikke Dahlgaards hest, men hun er fejlfri med til at kæmpe om placeringen bag denne. Outsider.

5. løb nr. 3 Captain Cook – René Kjær: Har vist sig ganske hurtig, men også meget ustabil. Vi prøver muligvis med nogle udstyrsændringer i håb om et fejlfrit løb. Lykkedes det, så burde han løbe op i top3. Pladschance.

7. løb nr. 1 Knight Rider – Birger Jørgensen: Har faktisk gået ganske godt de sidste par gange, men løbsheldet har manglet en smule. Har fået et udmærket spor, som gør, at han kommer til at sidde med fremme undervejs. Skal være med i  top3. Lille vinderchance.

7. løb nr. 2 Abild Grand – René Kjær: Er normalt med fremme, men fik et møgløb senest. Her er forudsætningerne meget bedre, med første række og godt spor. Er lynhurtig fra start og kan tage spidsen, hvis det ønskes. Løber normalt i top3. Pladschance.

8. løb nr. 1 Chap A P – Birger Jørgensen: Er begyndt at galoppere, hvilket ikke er noget, han gør i træningen. Vi prøver med lidt udstyrsændringer og håber på et fejlfrit løb. Går han fejlfrit, så er han spidsaktuel og med fremme til at afgøre løbet. Vinderchance med fejlfrit løb.

Klik her for baneprogrammet