Århus d. 28.12.2018

Guy Pomponne

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 4 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Var drønuheldig forrige gang og sad bomfast. Senest kørte han måske lidt for tidligt, og samtidig var den måske lidt under isen, men vi har ikke fundet fejl. Normalt set matcher den disse heste, men den har ikke haft succes med Århus før, så der er et lille spørgsmål ved banen. Det er en outsider. Jeg synes, at det er en af dem, som kan vinde løbet, hvis hesten klarer banen.

5. løb nr. 3 Fast Track – Birger Jørgensen
Har været hos mig i godt en måneds tid. Den har virket vældig hidsig og stresset, men jeg synes stille og roligt at det bliver bedre. Han træner supergodt højrevejen rundt, men træning er en ting, løb noget andet. Det er vel en outsider her første gang.

8. løb nr. 6 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
Gik godt i Skive og faktisk også på Jägersro. Det er de to starter hesten har gjort efter en halsoperation, og jeg synes faktisk at det kun bliver bedre og bedre. Den matcher alle dage disse konkurrenter, men det er klart, at hvis den skal sidde udvendigt, så er det ikke sikkert at den vinder, men den vil gå et godt løb. Har i hvert fald en triochance.

9. løb nr. 12 Something Fishy – René Kjær
Tabte det hele på lodtrækningen. Det bliver meget vanskeligt fra det spor. Får han en præmie så er det vel optimalt herfra.

Klik her for baneprogrammet