Skive d. 12.01.2019

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr.3 Maltese Falcon – Birger Jørgensen
Hun hoppede sidst i Aarhus efter en omstart, hvor hun blev for stresset. Nu har hun nummer et i volten, hvilket er et klart plus. Hun er en god triochance.

2. løb nr. 7 Hocus Pokus – René Kjær
Det er hest, der har været her i godt tre måneder, men der har været nogle problemer med omregistreringen fra Tyskland, derfor han den ikke startet før nu. Har trænet OK, men jeg er spændt på at få ham ud. Har ikke kørt noget hårdt arbejde, og han virker ukompliceret. Han skal være en triochance og en outsider her.

5. løb nr. 1 Caroline Lund – Dennis Kristiansen
Hun løber lidt med håndbremsen trukket og gav sig fra spids senest. Vi prøver med lidt små justeringer denne gang, og hvis det falder heldigt ud, kan hun være en triochance. Der er både en fra 20 meter i form af Charlie L M og den af Theos fra 40 meter (Diamond Is Rough red.), som man bare ikke lige går ud og slår.

6. løb nr. 2 Aros Line – Birger Jørgensen
Han gik super godt, da han kom tilbage i efteråret. Rendte så ind i nye halsproblemer, som også har været problem før. Har trænet godt, men har ikke starter længe. Jeg er tilfreds, hvis han går et godt løb og får en præmie i første omgang.

6. løb nr. 5 Key Largo – René Kjær
Han har ikke gjort noget forkert de sidste par gange. Han virker så tilpas i træningen, at jeg tror, han fører det her rundt om.

7. løb nr. 2 Trophy Spring – René Kjær
Var vældig dårlig i sin forrige start, men han gik faktisk OK i Aarhus, hvor han ikke var helt dus med banen. Der er rigtig gode heste imod, men der er ingen, han ikke matcher, hvis han kan sidde i spids. Og det tror jeg, han kan, så han er en farlig outsider.

8. løb nr. 12 Knight Rider – Birger Jørgensen
Det er lidt en skam, at han har fået sådan et møgspor. Sidst gik han et super løb efter galop. Trods sporet kan han godt være en lille triochance her, hvis det flasker sig.

Klik her for baneprogrammet