Skive d. 21.01.2019

Chap A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 11 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
Den går jo godt hver eneste gang. Den møder blidere konkurrence denne her gang. Den har jo ikke det bedste spor, og vi troede for nogle starter siden, at anden række ville være et problem. Men begge gange med spor 11, har den gået godt. Og Birger har selv foreslået, at vi skulle tage det her løb, hvor vi vidste, at den ville få et højt nummer. Så det gør ikke det store. Han skal have vinderchance lige meget hvad.

3. løb nr. 2 Captain Cook – Birger Jørgensen
Den banker på til snart at skulle vinde løb, men det har jeg jo sagt længe. Så den må godt snart vise det. Den går stille og roligt frem hver gang. Sidst kørte René vældig stærkt hen imod første sving. Så der blev den måske presset lidt rigeligt. Han er naturlig starthurtig, så han har mulighed for at komme til spids, og så tror jeg, han kan vinde det her. Er skoet om til den her start med andre forsko.

4. løb nr. 11 Chap A P – Birger Jørgensen
De sidste to starter, har han viste, det han også viste sidste forår. Går han op til de seneste starter, så har han også vindechance. Den har trænet super godt, og den gik det seneste arbejde i dag (fredag), som var vældig positivt. Han har vist, at han også kan gå bagfra.

Klik her for baneprogrammet