Aalborg d. 26.01.2019

Donna Donna

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 1 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen

Er et problembarn. Hesten blev købt som toåring og der var rigtigt store forventninger til den, men pludselig måtte den igennem en kastration. Efter den så omsider var godkendt som treåring, så skulle den gennemgå en operation i en forkode, så det har taget lidt tid. Jeg føler, at han er ved at være klar. Jeg tror vel ikke, at den bare går ud og vinder, men hesten har en vis kapacitet og må til at i gang. Det er svært at vurdere, hvad de andre kan. Han kan vel 1.20 i fejlfri udgave og det rækker et stykke vej. Det må være en outsider.

3. løb nr. 9 Caroline Lund – Birger Jørgensen

Går jævnt og stabilt hver gang, men den mangler lige det sidste i at kunne afgøre. Har fået et OK spor og er vel en triochance.

4. løb nr. 7 Trophy Spring – Kasper K Andersen

Fik et møgløb senest. Da den endelig fik hullet 100 meter før mål, så spurtede den rigtig godt og var tæt slået om tredje-fjerdepladsen. Kommer konkurrenterne bare til at køre lidt derudaf, og han kan gemmes til 200-300 meter før mål, så tror jeg han kan vinde, men det er vel kun en lille vinderchance.

7. løb nr. 1 Knight Rider – Birger Jørgensen

Måtte stå over fra en tiltænkt start i Skive (12/1, red.) på grund af lidt feber i forbindelse med en vaccination. Hesten har trænet godt igen og har fået et godt spor. Det er vel en god triochance. Den sluttede rigtig godt af efter fejl senest. Kan den vinde? Hvis den kan svare spids, så tror jeg den har en chance.

8. løb nr. 7 Donna Donna – Kasper K Andersen

Var dårlig i seneste start og har efterfølgende fået en træningspause, hvor hun kun har galoptrænet og det virker fint. Fejlfrit er hun ikke ringere end konkurrenterne, men hun skylder snart at vise det.

Klik her for baneprogrammet