Århus d. 01.02.2019

Abild Grand

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 1 Maltese Falcon – Kasper K Andersen

Blev pludselig træt på sidste langside senest. Vi har ikke rigtigt fundet nogen fejl. Derfor prøver vi igen, og hesten er god i Århus, men jeg er vel tilfreds hvis den går et godt løb og får en tredje-fjerde-femteplads. Da hesten vandt i Århus viste den noget, men så hoppede den gangen efter og ville absolut intet senest, så i første omgang ligger jeg lidt lavt i forventningerne.

6. løb nr. 2 Abild Grand – Kasper K Andersen

Var blevet lidt slidt efter alle montestarterne, så hesten er blevet frisket lidt op og har fået træningsperiode. Den virker klar igen, men jeg synes det er et halvgodt felt den er ude i. Kan vel være en triochance.

Klik her for baneprogrammet