Skive d. 02.02.2019

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 1 Rebellion – Birger Jørgensen
Har haft den i halvanden måned. Den har trænet helt ok uden at imponere. Den har forbedret sig løbende, så nu prøver vi at starte. Men den tid, den har gået i prøveløbet i Holland, så skal den vel have chance i sådan et nulklasseløb.

3. løb nr. 6 Caroline Lund – Jeppe Juel
Jeg ved ikke, hvad der gik af hende i Aalborg. Men hun gik rigtig godt ved sejren. Hun har bare gået og hygget sig siden i lørdags. Går hun op til præstationen sidst, så løber hun i hvert fald mellem de tre her. Hun kommer i samme udrustning som sidste gange.

4. løb nr. 5 Aros Line – Birger Jørgensen
Han imponerede ved at vinde sidst efter ikke at have startet i tre måneder. Har trænet på siden sidst, og alt virker fint med ham. Han er bedst på normaldistancen, selv om programtipperen stiller spørgsmålstegn ved dette. Så det er klart, at han skal være en vinderchance.

6. løb nr. 6 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
Den gør ikke meget forkert i øjeblikket. Har fået et fornuftigt spor. Sprint er ingen fordel for ham, men han klarer det nok endda. Han skal også være en vinderchance.

Klik her for baneprogrammet