Aalborg d. 09.02.2019

Abild Grand

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

6. løb nr. 1 Trophy Spring – René Kjær

Slog desværre på vognen senest i Aalborg og deraf den kom den dumme galop. Jeg synes faktisk, hesten gik et godt løb selv om det blev noget skidt. Er i god form og har et godt spor, men jeg kan vel frygte, at den ikke kan svare Indian Summer D og så sidder den hurtigt i tredje par udvendigt. Hvis han kan svare Birger Jørgensens hest og sidde i spids hele vejen, så vinder den løbet, men hvis ikke den får spids så slipper Birger sikkert til Flemming Jensen og så er det håbløst. Under alle omstændigheder skal det være en triochance. Kommer nok til at gå med bagsko denne gang på grund af baneforholdene. Det er intet plus, men han klarer det nok.

7. løb nr. 5 Abild Grand – Kasper K Andersen

Gik faktisk rimeligt i Århus. Sad lidt fast de sidste 50-75 meter og kunne have været tredje, hvis den var kommet til. Nu sidder den lidt langt ud på vingen i et jævnt godt felt, så jeg er vel tilfreds, hvis den er blandt de tre første.

Læs baneprogrammet