Skive d. 18.02.2019

Chap A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
Han har gået godt fra dødens de sidste starter, men den har nu ingen problemer med at gå fra ryg, hvis det skulle blive det. Han har gået uden forsko de sidste gange, og sådan bliver det igen. Uanset løbets positioner skal den ses med en god chance, og måske min bedste på dagen.

2. løb nr. 10 Caroline Lund – Birger Jørgensen
Jeppe mente den havde været sejrsaktuel sidst, hvis ikke den havde hoppet da han trak vattet 150m før mål bag Briola. Hun går fortsat med Norsk hovedlag og vatudtræk, og umiddelbart ligner den igen en god triochance fra dette spor som indbyder til rygløb ligesom ved sejren i Aalborg.

3. løb nr. 5 Vertigo Lux – Birger Jørgensen
Han fik den store tur efter seneste start, hvor den både har været behandlet i hals og bentøj. Han prøves med indvendig hovedstang og eventuelt en murphyblænder. Han virker i god form og kommer igen til at gå uden forsko. Han er grundkapabel nok til dagens modstand, og er med lidt held i trioen.

4. løb nr. 2 Chap A P – Birger Jørgensen
Han lavede en dum fejl sidst, og var efterfølgende øm i begge forkoder, som selvfølgelig er frisket op. Han plejer at være rigtig starthurtig når han kommer nybehandlet til start, og fra dette startspor er den føringsaktuel. Han går også uden forsko og med indvendig hovedstang, og Jeg tror en del på ham trods misæren sidst.

5. løb nr. 4 Maltese Falcon – Birger Jørgensen
Hun fik en fejl på da Kasper ville forsvare spids med den, og kusken sagde den føltes stærk bagefter. Hun træner med fin puls i øjeblikket, og må godt snart vise lidt af sin kunne igen. Det var nok heller ingen fordel at have flapsko på hende sidst i den dårlige bane i Århus, men det løb er kørt. Hun skal tilbage på sporet her.

Læs baneprogrammet