Skive d. 24.02.2019

Something Fishy

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 5 Captain Cook – Birger Jørgensen
Den gik jo godt sidst. Birger lavede om på nogle småting efter opvarmningen, så den kommer på samme måde igen. Har bare trænet på siden sidste start. Senest tog han spids fra spor to, så jeg tænker, at Birger kører lidt fremad igen. Fejlfri er han en triochance.

3. løb nr. 6 Something Fishy – René Kjær
Startede fra spor 12 i Aarhus i V75, og det var jo en umulig opgave. Den fik lov at hvile derefter. Har trænet super godt, så den virker klar igen. Den kan mangle en udblæsning, selv om det ikke virker sådan i træningen. Den skal alle dage matche de her, så den er en god chance. Den kommer, som den plejer.

4. løb nr. 1 Trophy Spring – René Kjær
Gik faktisk super godt i Aalborg efter dødemandstryk det første stykke vej. Jeg tror på, at den måske kan svare spids her, og så må den have vinderchance. Gik med alusko sidst, så hvis banen tillader det, kommer den måske uden sko. Det afgøres på dagen. Jeg tror, at den kan føre rundt om og regner den for min bedste chance.

6. løb nr. 4 Rebellion – Birger Jørgensen
Den gik vel egentlig OK sidst, hvor den blev slået af en god hest, der sluttede godt af. Har 20 meters tillæg, men det er et lille felt. Har fået løb i kroppen, og skal være med til at gøre om det her. Måske får den vatudtræk på denne gang. Det afgøres på dagen.

Baneprogrammet kan ses her