Århus d. 02-03-2019

Chief One

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 4 Vertico Lux – Birger Jørgensen

Gik vel OK i Skive uden at imponere. Jeg tror, hesten er god i Århus, men Birger er mere tvivlende, så det vil vise sig, hvem der får ret. Klarer hesten banen så synes jeg det skal være en god triochance.

6. løb nr. 9 Chief One – Morten Juul

Gik absolut intet i derbyet og i starterne derefter. Vi gav ham fri i et par måneder. Derefter har han ridetrænet i to måneder, og virker faktisk vældig fin, så nu skal den ud at prøve. Jeg havde selvfølgelig ikke håbet, at det skulle blive et så hårdt løb første gang. Derfor har jeg vel ingen forventninger, men håber bare, at hesten går et godt løb og at der igen er lidt tryk i linerne. Jeg tvivler på, at den er klar direkte efter pause. Den er nok lidt tung bagi, når det kommer til at gå hurtigt. Hesten har gået et enkelt hurtigarbejde højre rundt, hvor den faktisk gik rigtigt fint. Jeg kørte 1.16,5/1600 meter og det gjorde hesten ganske let, men det skal den selvfølgelig også kunne

Baneprogrammet kan ses her