Lunden d. 03.03.2019

Aros Line

3. løb nr. 7 Donna Donna – Birger Jørgensen: Havde en rigtig fin sæson som 4-åring, men har ikke fået det til at stemme siden. Laver mange umotiverede galopper og vi jan ikke finde noget fejl. Er ikke noget for spillerne fra dette spor. Glad for en præmie.

4. løb nr. 7 Captain Cook – Birger Jørgensen: Vandt forrige gang han startede, men var ikke for fin i stilen senest. Vi prøver muligvis nogle udstyrsændringer. Er rimelig hurtig fra start, men sporet langt ude på vingen trækker ned. Møder vel ikke helt så hård modstand som senest, og er han stilmæssigt OK, så burde han løbe i top3. Pladschance.

7. løb nr. 2 Aros Line – Birger Jørgensen: Er kommet tibage til løbene med brask og bram, og har vist hvilken god hest han er, når han er i orden. Hurtig fra start, men går også fine løb fra ryg. Skal være med på stregen her. Vinderchance.

Baneprogrammet kan læses her