Skive d. 09.03.2019

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 5 Escape A P – Birger Jørgensen
Den var i rutineløb for 14 dage siden, hvor den hoppede i opløbet. Fejlfri havde den være hjemme i en 19-tid. Mødte ved den lejlighed Mortens Friis’ hest, der gav min 20 meter, så det kan blive svært. Han kan vel omkring 19,0 her i autostart. Det er ikke sikkert, det er nok til at vinde. Men fejlfri er han mellem de tre.

8. løb nr. 5 Trophy Spring – René Kjær
Han går jo super løb hver eneste gang. Kunne ikke svare spids sidst, som vi havde håbet. Fik så andet par udvendigt, og René troede, at han bare skulle køre forbi den i dødens. Men sådan gik det ikke, og så blev det tredje spor. Det kostede nok andenpladsen. Den kan jo godt åbne, men det er der mange, der kan her. Ved ikke, hvad taktikken bliver, det finder René ud af. Jeg tror, den vinder løbet.

Baneprogrammet kan læses her