Aalborg d. 15.03.2019

Abild Grand

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Attached – René Kjær

Havde holdt fri i et par måneder, da den kom fra Holland. Hesten havde hverken formen eller lysten, men den har forbedret sig støt og roligt hele vejen. Nu synes jeg den virker klar i træningen, så vi må prøve at have den ud. Jeg forventer da, at hun har vinderchance, men det er aldrig nemt at vide i disse nulklasseløb. Den virker stabil og også stærk i træningen, så jeg håber og tror da, at den er klar til at kunne være med.

6. løb nr. 7 Abild Grand – Birger Jørgensen

Gik vel ikke så dårligt i Billund i et rigtig godt løb. Den hang med i en god tid og fik vel aldrig helt hullet til slut. Han har det lidt svært i den klasse han er kommet i, men vi må se, om Birger kan løse det, hvis den får et godt løb. En lille triochance, hvis det flasker sig lidt.

7. løb nr. 2 Eldorado – René Kjær

Var i rutineløb i Skive, hvor den gik 19,9 (d. 24/2, red.) på en fin måde. Den sad i ryg hele vejen rundt med kræfter sparet og kan vel en tid mellem 1.18,5 og 1.19,5 her. Om det rækker er svært at vurdere. Han virker rimelig stabil og fornuftig med det hele, så det burde være en god triochance. Vinderchance? Man ved aldrig hvor “klar” de andre er, men jeg synes da min hest skal have en chance for at vinde.

Baneprogrammet kan læses her