Skive d. 18 marts

Chap A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 6 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
Den har ikke gjort meget forkert. Den har vel ikke fordel af 1.600 meter, men han klarer også den distance. Han har fået lidt hårde løb på det seneste, og har derfor fået lidt pause i træning, men han virker fin. Han er en vinderchance hver gang, og det er han også her. Han går som han plejer.

3. løb 4 Chap A P – Birger Jørgensen
Gik jo også rigtig godt for to starter siden. Han blev slagtet sidst i Billund. Så det er bare at glemme den start. Gik dog godt efter fejlen og var med feltet hjem. Birger sagde, at der var lidt sparet. Værste modstander her er Bjarne B P, og det kan blive svært for at den, at slå min fra spor 12. Jeg synes, at han skal være en vinderchance.

4. løb nr. 3 Captain Cook- Birger Jørgensen
Han var rigtig fin på Lunden, men mødte en bedre hest. Fungerede fint i travet. Møder rimelig gode heste, men er ikke selv så dårlig. Mange har chance her, det er et jævnbyrdigt løb. Birger må afgøre taktikken, men den er rimelig hurtig fra start. Han kan være en triochance.

Baneprogrammet kan læses her