Lunden d. 22. marts 2019

Something Fishy

1. løb nr. 1 Jelmer Boshoeve – Birger Jørgensen: Er en fin hest, der har trænet rigtig godt. Virker ganske fornuftig og stabil, og har fået et fint spor. Lille spørgsmålstegn ved snorestart, men undgår han uheld, så burde han vinde dette løb. Vinderchance.

6. løb nr. 4 Donna Donna – Birger Jørgensen: Gik ganske godt senest. Klarer distancen, men møder skærpet modstand. Snupper hun en af de sekundære præmier, så er vi tilfredse. Præmiechance.

6. løb nr. 8 Something Fishy – René Kjær: Var fin i sæsondebuten og holdt godt ved fra dødens. Her er forudsætningerne helt anderledes, men han har før vist, at distancen ikke bliver noget problem. Det er et godt sammensat løb, hvor der er 4-5 heste der kan vinde, og han er en af dem. Pladschance.

Baneprogrammet kan læses her