Odense d. 24 marts 2019

Dixon Dark

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 5 Dixon Dark – René Kjær
Efter et hurtigarbejde hvor han var knap så fin som ønskeligt, har han trænet stærkt siden i tempoarbejderne, og efter et godt mandagsjob besluttede jeg at startmelde. Vi håber at den skade den har haft i et bagben holder, og han må ud og igang, men det siges at hesten er bedst på normaldistancen og nedefter. Han går med åbent hovedlag og med sko, og tager han en præmie første gang er det fint.

6. løb nr. 5 Escape A P – Birger Jørgensen
Desværre brød den ud mod staldterrænnet sidst i opløbet, ellers havde den været hård ved Alanya. Virker endnu bedre i træningen efter debuten, og han går igen med indvendig murphy og med sko. Klarer han sporet er det nok min største chance på dagen. Skulle gerne være i top-3.

7. løb nr. 3 Eldorado – Birger Jørgensen
Han gik ok i debuten, og havde været toer til Elliot uden fejl. Han har efterfølgende trænet fint med en hovedstang siden, og har set bilen, hvor den åbnede godt i arbejde bag vognen med stangen på. Han skulle meget gerne være blandt de tre i fejlfri version denne gang.

Baneprogrammet kan læses her