Billund d. 29. marts 2019

Chief One

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 8 Vertigo Lux – Birger Jørgensen
Den gik vel OK sidst. Det er vel aldrig let med 20 meter og anden række. Han er en triochance. Går som den plejer uden sko.

3. løb nr. 3 Dark Gogo – Birger Jørgensen
Skuffede mig de sidste par starter sidste år. Gik godt først på sæsonen. Klarede ikke Kriteriumsprøverne. Har fået hvile og har trænet på. Det har virket OK. Dem fra 20 meter står billigt, når der ikke er flere heste med. Han vil gå et godt løb, hvor en tredje-fjerdeplads er realistisk.

6. løb nr. 1 Chief One – René Kjær
Har ikke nogen, der træner bedre i stalden. Men han får det ikke til at fungere i løb. Har planer om et nyt hovedlag og bede Rene køre spids og se, hvor langt det rækker. Var en helt anden hest i spids, da han vandt Derbyprøven, så det vil jeg gerne prøve igen. Outsider.

6. løb nr. 6 Aros Line – Birger Jørgensen
Den havde lidt i halsen sidst. Han blev tjekket i tirsdag, der så det fint ud. Han har træner rigtig godt og skal alle dage have chance. Han er bedst med rygløb, så det kan det blive til her. Har højeste kapacitet af mine to. Vinderchance.

Baneprogrammet kan læses her