Odense d. 6. april 2019

Knight Rider

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 9 Dark Gogo – Birger Jørgensen 
Kom efter længere pause senest, hvor en konkurrent generede ham til galop. Virkede ellers rolig og afbalanceret. Blev lettet lidt i balancen, hvilket fungerede godt, så det bliver samme balance her. Er bedre end resultaterne, men mangler nok løbet i kroppen. En triochance.

4. løb nr. 6 Knight Rider – René Kjær
Været væk pga. sygdom, men virker fin igen. Har gået en masse intervaller og konditionen er fin, men kan mangle farten i første start. Bliver overrasket, hvis han går ud og vinder direkte. Ingen ændringer.

6. løb nr. 8 Hocus Pocus – René Kjær 
Løbet blev for hårdt for ham senest. Har trænet på en måneds tid, og alt virker fint. Bliver nok offensiv styring trods spor 8, afgør René Kjær. Kommer måske uden forsko for første gang i mit regi. Er alle dage en vinderchance trods sporet.

7. løb nr. 3 Escape A P – Birger Jørgensen
Gik supergodt senest, vandt med kræfter i behold. Tror han kan gå en 17-tid i autostart, og er ret hurtig fra start. Håber på offensiv styring, og klar vinderchance. Vel staldens bedste på dagen, da han har fået et bedre spor en Hocus Pocus

Baneprogrammet kan læses her