Skive d. 8. april 2019

Dickson Shadow

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 5 Jelmer Boshoeve – Birger Jørgensen
Den gik godt sidst og vandt med kræfter i behold. Den har stor fordel af autostart. Han virker rimelig hurtig bag bilen, men det spiller ingen rolle, hvor han sidder. Det må være en god vinderchance.

3. løb nr. 10 Captain Cook – Birger Jørgensen
Han fik et rigtig møgløb sidst. Fik spids og slap. Men så blev der sluppet to gange til, og så sad han pludselig fjerde indvendigt. Så var det løb nærmest kørt. Han havde vel heller ikke helt det fornødne til sidst, men det er lidt lettere konkurrence denne gang. Han kan godt være en lille triochance her fra spor 10.

4. løb nr. 8 Dickson Shadow – Morten Juul
Han fik lov at hvile indtil jul, og så har han trænet på hele vinteren. Det har virket rigtig godt, men han har ikke gået noget reelt banejob. Kan frygte lidt, at han mangler løbet. De løber i hvert fald ikke fra ham. Jeg har altid sagt til Birger og René, at når man har spor 7 og 8, så er man nødt til at køre, hvad man kan fra start. Jeg kører med og ser, hvor jeg kan komme til at sidde henne, bare jeg ikke ender i dødens. Han er en triochance, og det er ikke umuligt, at han kan vinde.

Baneprogrammet kan læses her