Århus d. 22. april 2019

Guy Pomponne

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 2 Maltese Falcon – Birger Jørgensen

Kom lidt i klemme senest da en konkurrent galopperede, så hesten måtte tages lidt hårdt op. Nu har den 20 meter tillæg og det er ingen fordel, men hvis hun går op til forrige præstation, så kan hun vel være en triochance.

7. løb nr. 11 Guy Pomponne – Birger Jørgensen

Har trukket spor 11 for femte gang ud af de seneste ni starter. Han kan vinde løbet, hvis det flasker sig, men det skal det også fra dette nummer. Formen virker fin. I Aalborg virkede hesten dårlig og hidsig, da jeg varmede den op. Derfor gav jeg Birger besked på at køre et pænt løb, men i bagklogskabens lys blev det forkert. Hesten har trænet godt efterfølgende og virker frisk igen. Det skal være en god triochance. Der er vel fire-fem stykker som kan vinde løbet, og han er en af dem.

Baneprogrammet kan læses her