Odense d. 26. april 2019

Chap A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 1 Vertigo Lux – Birger Jørgensen
Tabte pludseligt et bagben i startmomentet sidst og dagen var spoleret. Han træner stærkt, og kommer den glat fra start denne gang tror jeg på den har triochance, selvom der er flere gode konkurrenter.

6. løb nr. 1 Chap A P – Birger Jørgensen
Han er god når den sidder med derfremme, og formen er til at være en god chance blandt disse. Han går igen uden forsko, og lykkedes det hele kan han godt være helt oppe.

8. løb nr. 9 Jelmer Boshoeve – Birger Jørgensen
Han har ikke gjort noget forkert endnu hos os, og han bliver klogere og klogere i det daglige. Selvom han tabte halvanden længde i sidste sving til Livi Oxford H M sidst fangede han den sikkert i opløbet. Under normale forhold har han vinderchance igen, og han er nok min største på dagen.

Baneprogrammet kan læses her