Skive d. 28. april 2019

Hocus Pocus

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 7 Abild Grand – Michelle Mønster
Den har ikke just imponeret i sulky på det seneste. Men den har gået rigtig gode montéløb før hen. Jeg er spændt på at få ham ud i monté igen. Han har god form, og jeg tror, at han kan være med. Han kan godt være en farlig outsider.

4. løb nr. 1 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Har et godt spor og kan komme til at sidde i ryg på VM Viking Cup, som der ikke er nogen, der kan tage en længde på. Hvis ikke det bliver et alt for taktisk opgør, så kan han være en god triochance.

6. løb nr. 3 Knight Rider – Birger Jørgensen
Han var desværre syg sidst. Han virker frisk igen og har trænet godt. Det er et super godt felt, men han har fået et godt startspor. Han får nok et vatudtræk på for første gang. Kan han komme til at sidde med der fremme, kan han godt rende mellem de tre, hvis der er lidt tur i den.

8. løb nr. 2 Hocus Pokus – Birger Jørgensen
Han gør ingenting forkert. Sidst fik han et rigtig hårdt løb på Fyn, hvor han først blev slået de sidste 50 meter. Han er i topform, og jeg tror faktisk, at distancen er OK for ham. Han kommer uden forsko som sidst. Han har ikke prøvet at få rykket vattet før, så det overvejer vi at gøre denne gang. Jeg tror, han kan vinde.

Baneprogrammet kan læses her