Lunden d. 5. maj 2019

Trophy Spring

5. løb nr. 3 Dominique A P – Birger Jørgensen: Er stabiliteten selv i træning, så galoppen senest kom en smule overraskende. Havde en lille ømhed i en hov, men om det var årsagen, er svært at vurdere. Møder Extreme som hun nok ikke kan slå, men kommer hun fejlfrit rundt, så skal hun kæmpe om pladsen bag denne. Pladschance.

7. løb nr. 6 Trophy Spring –  Birger Jørgensen: Er bedre gående end resultaterne måske indikerer. Har enten mødt rigtig hård modstand eller været uheldig med løbsafviklingen. Starterne er måske lige tæt nok, men han står perfekt inde i løbet og møder vel heller ikke samme modstand som vanligt. En af dem der kan vinde. Vinderchance.

8. løb nr. 1 Dark Gogo – Birger Jørgensen: Har ikke været for heldig i årets starter. Første gang blev han påkørt, mens han senest havde halsproblemer, som så mange gange tidligere. Skal snart til at vise noget og med dette fine spor burde han være med fremme. Outsider.

Baneprogrammet kan læses her